Majatalo Pihlajapuu

Pihlajapuu sijaitsee Pohjois-Karjalan maakunnan pohjoisosissa, Nurmeksen kaupungin Salmenkylässä. Matkaa kaupungin keskustasta Pihlajapuuhun on noin 20 kilometriä.

Pihlajapuussa voi toiveittenne mukaisesti järjestää häitä, suku- ja luokkakokouksia, syntymäpäiväjuhlia, lomia, koulutustilaisuuksia, illanviettoja, yritysten ja yhdistysten ulkoilupäiviä, saunailtoja, hirvipeijaisia ja pikkujouluja.

Aivan majatalomme läheisyydessä on tilava urheilusali. Voit vuokrata salin urheiluleiriäsi varten ja tilata ruokailut ja yöpymiset majatalostamme. Salissa on mukava kokouksen tai koulutuksen lomassa käydä verryttelemässä; pelaamassa vaikka lentopalloa tai sählyä. Salia voi käyttää myös erilaisten juhlatilaisuuksien ohjelmatilana.

Suunnittelemme mielellämme ryhmällesi mukavaa ilta- tai oheisohjelmaa. Voit valita vaikkapa kyykkää, mölkkyä, jousiammuntaa, sauvakävelyä, melontaa, pyöräilyä, lumikenkäilyä tai hiihtoa sekä tietysti myös saunomista. Majatalon läheisyydestä pääsee mm. merkatulle moottorikelkkareitille sekä Punaisen Langan hiihtovaellusladulle ja majatalosta majataloon retkille!

Viemenjärven toisella puolella, noin kilometrin päässä Pihlajapuusta on savusauna, joka tarjoaa makeat löylyt ryhmällesi. Savusaunaan kuljemme kesällä kanooteilla ja talvella lumikengillä järven poikki. Savusaunan vieressä olevassa kodassa järjestyvät tilauksesta erilaiset nuotioruokailut

Pihlajapuussa on A-oikeudet.
Olemme avoinna tilauksesta!

Hinnat: Bed&Breakfast 45 €/hlö/vrk, täysihoito 72 €/hlö/vrk, 1hh lisä 20 €/vrk/hlö

Majatalossamme on

• 10 makuuhuonetta, yhteensä 15 vuodepaikkaa
• Viihtyisä olohuone
• Ruokasali
• Oleskelutilat yläkerrassa ja verannalla
• Puulämmitteinen sauna
• Saunakuisti ja takka
• Savusauna järven toisella puolella, 1 km päässä Pihlajapuusta