Majatalosta majataloon meloen

Neitivirran melontaretki

Neitivirran melontareitti alkaa Valtimon kunnan puolelta Puukarin kylästä ja päättyy Karhunpään kautta Nurmeksen kaupungin Kuokkastenkosken sillalle. Melontamatka koko reitillä on noin 35 km. Pudotusmatka 4 m ( 107.0m mp.-103.7m mp).

Ajankohta: Kesä-elokuussa

Ryhmäkoko: minimi 2, maximi 10 hlöä

Hinta: 430 €/hlö

Lisäpäivät:  45 €/hlö/vrk, sisältäen majoituksen aamiaisella
72 €/hlö/vrk, sisältäen majoituksen täysihoidolla

Hintaan sisältyy:  3 vrk:n majoitus ja täysihoito, kanootit, kanoottien ja melojien kuljetus, liivit, melontasäkit, kartta, sauna joka ilta, retki-info.Reitti soveltuu koko sulan veden aikana melottavaksi. Tämä Laatokalta Ouluun ennen paljon käytetty ns. ”Karjalaisen eräelämän runkotie” on kauneimpia maassamme.

1. päivä
Saapuminen majatalo Pihlajapuuhun iltapäivän kuluessa. Ensimmäisenä päivänä melotaan Viemenenjärvellä. Järvi on 5 km pitkä ja puoli kilometriä leveä järvi.

2. päivä
Lastataan kanootit peräkärryyn ja ajellaan Valtimojoen rantaan, josta melontaretki Laitalan Lomiin alkaa, melontamatkaa on noin 20 km . Yöpyminen Laitalan Lomissa.

3. päivä
Melotaan Laitalan Lomista Kuokkastenkoskelle. Melontamatka 15 km. Kuokkastenkoskelta haemme melojat ja kanootit majatalo Pihlajapuuhun. Illallinen, sauna ja majoitus majatalo Pihlajapuussa.

4. päivä
Lähtöpäivä